nlkortingsbonnen.com
Huis Winkels Bakker Dé Houthandel Kortingscode

Bakker Dé Houthandel Actiecode & Kortingscode Mei 2022

Verspil nooit een geweldige kans om een bestelling te plaatsen met de hand gekozen Bakker Dé Houthandel Coupon en Coupon Code voor grote besparingen in Mei 2022. Bakker Dé Houthandel is toegewijd om winkelervaring voor elke klant aangenaam te maken door onmiddellijke en gratis toegang tot het meest uitgebreide assortiment aan producten te bieden.

  • ALLE 6
  • Aanbiedingen 6

Vragen en antwoorden

Bakker Dé HouthandelWat is de betalingswijze?

Bakker Dé HouthandelIn de webwinkel kunt u met iDEAL betalen. Daarnaast kunnen klanten ook rekenen op: betaling in contanten (200,00 euro en 500,00 euro bankbiljetten worden niet geaccepteerd) en betaling met pin.

Bakker Dé HouthandelHoe lang is de garantieperiode?

Bakker Dé HouthandelTenzij uitdrukkelijk vermeld in de aanbieding en schriftelijk anders overeengekomen, bedraagt de garantieperiode één jaar (één jaar) vanaf de datum (levering of voltooiing).

Bakker Dé HouthandelOnder welke omstandigheden is gratis verzending?

Bakker Dé HouthandelGratis verzending wordt aangeboden voor bestellingen met een postcode van 1600 die hoger zijn dan € 200,00. Daaronder rekenen we 27,50 euro verzendkosten. In Noord-Holland en de rest van Lelystad is het orderbedrag hoger dan 450 euro en is de bezorging gratis. Daaronder rekenen wij € 50, - aan verzendkosten.